Besni Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vizyon: 1.ve 2.Kademede:Öğretmen ve öğrencilerin, çatısı altında bulunmaktan huzur duyduğu;Bireylere, yeterlilikleri doğrultusunda, yapabildikleri ile mutlu olabilecekleri ve yaşamlarını bağımsız bir şekilde sürdürebilecekleri engelsiz bir yaşam imkanı sağlamak.

Misyon: 1.ve 2.Kademede:Öğrencilerimizin; eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, özel öğretim yöntem ve araç-gereçleri kullanarak, üst öğrenime iş-meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://besniuygulamaokulu2.meb.k12.tr

Adres - ALİ ERDEMOĞLU MAH. 118 SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 BESNİ / ADIYAMAN

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ali Erdemoğlu mahallesi sınırları içerisinde 4. etap toki konutlarının içerisinde bulunmaktadır.

Adres - ALİ ERDEMOĞLU MAH. 118 SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 BESNİ / ADIYAMAN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Adıyaman´ın Besni ilçe merkezinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Okulumuza ulaşım şehir içi dolmuşlar ve özel araçlarla sağlanmaktadır.